ЛИДЕРИ НА ПАЗАРОТ
ЗА АВТОДЕЛОВИ

Добредојдовте на веб страницата на АВТОКИНГ - Виница. Располагаме со широк спектар на производи за вашиот автомобил, конкурентни услови за соработка и совршена услуга.

АВТОКИНГ Виница

Нашиот најголем приоритет е задоволството на нашите клиенти.

Автокинг – Виница е компанија во развој фокусирана на трговија  со делови за сите типови автомобили.

Нашата цел е да им обезбедиме на нашите клиенти највисок квалитет на делови за автомобили по фер цени за да можат да уживаат во своите автомобили и да ги чуваат во врвна состојба.

Овде може да најдете еден дел од нашата понуда. За повеќе информации контактирајте не или посетете ги нашите продавници во Виница и Штип.

Нашиот тим се состои од високо квалификувани професионалци. Тие секогаш се подготвени да ви помогнат да изберете потребните делови и да нарачате нарачка. Слободно можете да контактирате со нив!

Без разлика дали ви треба дел доставен до вашата куќа или работно место, ние ги испраќаме сите делови во рок од еден работен ден ако тој дел е достапен.

Ви треба дел за Вашиот автомобил?

Посетете не или побарајте информација! Ве очекуваме!